• 031 363 361
  • dejan@baobab-vodenja.si
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Potovanje

ISTANBUL 1. TERMIN

390.00

22
MAR
19 / 3dni
letalo
agencija Sajko

CENA:

390 EUR  pri 25 potnikih

440 EUR  pri 15 potnikih

 

INFO:

dejan@baobab-vodenja.si

ISTANBUL
ISTANBUL
ISTANBUL
ISTANBUL
ISTANBUL
ISTANBUL
ISTANBUL

Program potovanja

1. dan Polet letala ob 09:35 proti Istanbulu

Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani ob 07.30 zjutraj (možen organiziran transfer iz Maribora). Polet letala družbe TurkishAirlines ob 09:35 proti Istanbulu. Po pristanku na letališču Ataturk okrog 13.40 po lokalnem času transfer v ISTANBUL–mesto dveh celin in nastanitev v hotelu v centru mesta. Sledi peš spoznavanje živahnega utripa mesta skupaj z našim vodnikom. Nočitev v hotelu.

2. dan ogled glavnih znamenitosti ISTANBULA

Zajtrk in ogled glavnih znamenitosti ISTANBULA s slovenskim in lokalnim vodnikom: Mošeja Sulejmana Veličastnega, Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (HagiaSofia), palača Topkapi, nekdanji Hipodrom in veličastna podzemna cisterna YerebatanSaray. Popoldne obisk Velikega bazarja (Kapali čaršija) in tržnice začimb … Zvečer po želji obisk tipičnega  lokala z večerjo in bogatim folklornim programom in trebušno plesalko. Nočitev v hotelu.

3. dan 

Po zajtrku prosto za individualne oglede oz. nakupe. Po želji in proti doplačilu možen izlet z ladjico po Bosporju, ogled palače Dolmabahce, ipd.. Popoldanski transfer nazaj letališče, od koder sledi polet proti Ljubljani s TurkishAirlines ob 18.45. Pristanek v Ljubljani ob 19.00 po lokalnem času. Zaključek potovanja oz. po želji še transfer proti Mariboru.

Dodatne informacije

CENA VKLJUČUJE: polet s TurkishAirlines na relaciji Ljubljana-Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v sobah 1/2 TWC v centru Istanbula, vsi ogledi po programu, lokalnega vodnika, kjer je potreben, spremstvo slovenskega vodnika, organizacijo.

 

Vključene vstopnine: palača Topkapi, HagiaSofia.

 

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 50 EUR, za obisk tipičnega lokala z večerjo in programom = od cca. 45 EUR, za izlet z ladjo po Bosporju = cca 20 EUR, ogled palače Dolmabahce = cca. 15 EUR, za transfer na let. iz Maribora in nazaj = 35 EUR.

Prijava na potovanje

Call Now Button