Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Potovanje

ISTANBUL

420.00

13
MAR
20 / 3dni
letalo
agencija Sajko

CENA:

420 EUR  pri 25 potnikih

460 EUR pri 15 potnikih

440 EUR  pri 15 potnikih

 

INFO:

dejan@baobab-vodenja.si

Istanbul 07Istanbul 07
ISTANBUL
Istanbul 06Istanbul 06
ISTANBUL
Istanbul 05Istanbul 05
ISTANBUL
Istanbul 04Istanbul 04
ISTANBUL
Istanbul 03Istanbul 03
ISTANBUL
Istanbul 02Istanbul 02
ISTANBUL
Istanbul 01Istanbul 01
ISTANBUL

Program potovanja

1. dan Polet letala ob 09:35 proti Istanbulu

Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani ob 07.30 zjutraj (možen organiziran transfer iz Maribora). Polet letala družbe TurkishAirlines ob 09:35 proti Istanbulu. Po pristanku na letališču Ataturk okrog 13.40 po lokalnem času transfer v ISTANBUL–mesto dveh celin in nastanitev v hotelu v centru mesta. Sledi peš spoznavanje živahnega utripa mesta skupaj z našim vodnikom. Nočitev v hotelu.

2. dan ogled glavnih znamenitosti ISTANBULA

Zajtrk in ogled glavnih znamenitosti ISTANBULA s slovenskim in lokalnim vodnikom: Mošeja Sulejmana Veličastnega, Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (HagiaSofia), palača Topkapi, nekdanji Hipodrom in veličastna podzemna cisterna YerebatanSaray. Popoldne obisk Velikega bazarja (Kapali čaršija) in tržnice začimb … Zvečer po želji obisk tipičnega  lokala z večerjo in bogatim folklornim programom in trebušno plesalko. Nočitev v hotelu.

3. dan 

Po zajtrku prosto za individualne oglede oz. nakupe. Po želji in proti doplačilu možen izlet z ladjico po Bosporju, ogled palače Dolmabahce, ipd.. Popoldanski transfer nazaj letališče, od koder sledi polet proti Ljubljani s TurkishAirlines ob 18.45. Pristanek v Ljubljani ob 19.00 po lokalnem času. Zaključek potovanja oz. po želji še transfer proti Mariboru.

Dodatne informacije

CENA VKLJUČUJE: polet s TurkishAirlines na relaciji Ljubljana-Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v sobah 1/2 TWC v centru Istanbula, vsi ogledi po programu, lokalnega vodnika, kjer je potreben, spremstvo slovenskega vodnika, organizacijo.

 

Vključene vstopnine: palača Topkapi, HagiaSofia.

 

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 50 EUR, za obisk tipičnega lokala z večerjo in programom = od cca. 45 EUR, za izlet z ladjo po Bosporju = cca 20 EUR, ogled palače Dolmabahce = cca. 15 EUR, za transfer na let. iz Maribora in nazaj = 35 EUR.

Prijava na potovanje

Call Now Button